ImPro playshoP-improvizációs technikák a tanórán

  • 08 ápr.

    Kezdete: 2019. április 8. 17:30 -Vége: 2019. április 8. 19:00

    Budapest, Sophianum 315

PszicHétfő előadás Somkövi Bernadettel és Harsányi Bencével - 90 perces workshop

Harsányi Bence: a Momentán Társulat vezetője
Angol nyelvtanárként, csoportvezetőként, trénerként és színpadi játékosként is a kapcsolódás és a játékosság foglalkozat. Meghallani és megérteni egymást, közösen építkezni, örömmel elfogadni egymás ötleteit, felismerni és elismerni a bennünk rejlő erősségeket. A nevetés, a felszabadult játék megmutatja  legjobb arcunkat, amivel meglephetjük magunkat és a környezetünket is.

Somkövi Bernadett: nyelvtanár, MQ®tréner
A Szent László Gimnázium olasztanáraként, a StillToGo Kft. MQ® trénereként, illetve a Pozitív pszichológia a tanteremben program módszertani koordinátoraként azon dolgozom, hogy a diákjaim és a pedagógus kollégáim számára az idegen nyelv elsajátítása, illetve tanítása belső motivációkból fakadó, eredményes és egyben jól-létet, személyes növekedést biztosító folyamat legyen.

Az ImPro playshoP a SkillToGo, a Pozitív pszichológia a tanteremben és a Momentán Társulat saját élmény alapú játéka. Mi történik, amikor a pozitív pszichológia alapú szemlélet improvizációs technikákkal gazdagodik a tanórán? Ilyenkor a kapcsolódásé, a vidámságé és a kreativitásé a tér. Így lépünk a tanulási zónába. Tanulunk arról, amiről, egymásról, meg önmagunkról.

Óriási lelkesedéssel várunk minden kedves érdeklődőt egy közös építkezésre.

x