Boldogság forrása: Lélek és Karrier

  • 07 máj.

    Kezdete: 2019. május 7. 18:00 -Vége: 2019. május 7. 19:30

    Sophianum 315.

A PszicHétfő következő előadását Eideh Titanilla karrieredző, inspirációs HR-szakértő és karriermentor tartja

„Most ne azon tanakodjál, hogy mid nincs. Azon törd a fejed, hogy mihez tudsz fogni azzal, amid van"
Hemingway

A KFC alapítója 62 évesen kezdte el árusítani a titkos receptjét. A Zara divat alapítója eladóként kezdte egy ruhaboltban, és 40 évesen alapította meg a cégét. Ma Ő a világ egyik leggazdagabb embere! Neked is sikerülhet!

A tehetség bennünk van születésünk pillanatától, azonban az évek során sokszor olyan hatások, változások érnek minket (oktatás, családalapítás, gyerekvállalás, karrierváltás), hogy megfeledkezünk az értékeinkről. Berögzült hiedelmek, sztereotípiák akadályozzák meg a boldogságot, motiválatlanná, kedvtelené válunk, hiszen önbizalmunk megingott.

Miról lesz szó az előadáson?
1. Önbecsülés- önértékelés-önbizalom
2. Önazonosság, rejtett értékeid
3. Célkitűzés

Az előadóról:

Eideh Titanilla 2 gyerekes családanya a Karrieredző program alapítója, Toastmaster alapító tagja, a HVG Karrierrendezvény előadója, Inspirációs HR szakértő és karriermentor, az I love Törökbálint Facebook csoport jelenlegi moderátora. Hisz abban, hogy mindenkiben szunnyad olyan érték, amellyel képes megtalálni azt a hivatást, - vagy építeni saját vállalkozását - ami Őt és családját, környezetét boldogítja, elégedetté teszi. Több mint 15 éves tapasztalattal biztos benne, hogy mindenki számára van lehetőség, ha kitartó szorgalommal és kellő nyitottsággal indul el.

További információért keresd a http://www.karrieredzo.com/ és a
www.linkedin.com/in/titanillaconsultant oldalakat.

Időpont: 2018. 05. 07. 18.00
Helyszín: PPKE BTK Sophianum 315

A részvétel ingyenes!

x