Rendezvények

Eljövő események mutatása
 • 22 jan.

  Educatio 2010

  Várjuk standunknál az Educatio 2010 kiállításon! A 10. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást  2010. január 22–én és 23-án rendezik Budapesten, a SYMA Sport- és Rendezvényközpontban. A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudományi Karát az F022-es pavilonban találhatják meg, ahol munkatársaink készséggel állnak az önök rendelkezésre.

 • 08 jan.

  Finnugor Szeminárium

  2010. január 8-9-én kerül megrendezésre a Finnugor Szeminárium c. konferencia a Stephaneum Pázmány teremben. A konferencia szervezője a Finnugor Tanszék.

 • 18 dec.

  A gyakorlati jegyek beírása a Neptunba és a leckekönyvbe

 • 15 dec.

  Vizsgaidőszak kezdete

 • 14 dec.

  Dávid Nóra Margaréta doktori nyilvános védése

  A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudományi Kar Történelemtudományi Doktori Iskolája nevében tisztelettel meghívjuk Önt   Dávid Nóra Margaréta A qumráni közösség thanatológiája a második Szentély korának gyakorlatában és eszmerendszerében című PhD disszertációjának nyilvános vitájára,   melyet   2009. december 14-én, hétfőn 13.00 órakor tartunk a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudományi Kar Quaestura épületének Konferencia termében. (2087 Piliscsaba, Egyetem u. 1.)                     A bírálóbizottság elnöke:  Dr. Berényi István                 A disszertáció opponensei:        Dr. Kőszeghy Miklós, Dr. Szabó Ádám                 A bírálóbizottság tagjai:   Dr. Török László, Dr. Szuromi Szabolcs Anzelm, Dr. Botos Máté                 A bírálóbizottság titkára:           Dr. Medgyesy-Schmikli Norbert                 A disszertáció témavezetője:     Dr. Fröhlich Ida   A disszertáció megtekinthető a Doktori és Habilitációs Irodában (Quaestura I. em. 103.) A nyilvános vitában valamennyi jelenlevő részt vehet és előzetesen is észrevételt tehet.                                                                                 Prof. Dr. Fröhlich Ida                                                                              a Doktori Iskola vezetője

x