Pázmány Campus – Junior Nyári Egyetem 2018

Mindjárt itt a nyár és még semmit sem terveztél? Vagy terveztél már programot, de van még szabadidőd?

Szeretnéd kipróbálni, milyen a Pázmányos egyetemisták egy hete?

Ne aggódj, ha még nincs programod vagy maradt még üres időd! Mi készülünk Neked!

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kara és Hallgatói Önkormányzata idén is megszervezi öt napos nyári táborát, olyan középiskolás diákoknak, akik 2018 szeptemberében kezdik a 11. vagy a 12. osztályt!

A szállás és a napi háromszori étkezés költségeit az Egyetem biztosítja, így a Junior Nyári Egyetem teljes részvételi díja csupán 16.000 Ft/fő, melyet a szervezett programok lebonyolítására fordítunk. Partneriskoláink* tanulói még kedvezményesebb, 14.000 Ft/fő áron vehetnek részt a táborban.

A 2018. július 9-13. között megrendezésre kerülő tábor keretében egy hetet tölthetsz a PPKE BTK tájvédelmi körzetben fekvő, piliscsabai Campusán, melyet Európa egyik legszebb egyetemi campusaként tartanak számon.


Mivel várunk?

Izgalmas programokkal, rengeteg történetmeséléssel, egy kis szakmaisággal, de nem maradhat el a humán tudomány sem: külön Neked válogatott, érdekes egyetemi előadásokat láthatsz, találkozhatsz az ország számos középiskolájának diákjaival és szuper csapatépítő programokon vehetsz részt tanárszakos hallgatóink szervezésében.


Kikkel találkozhatsz?

Új ismerősökkel! Kiváló történészekkel, pszichológusokkal, nyelvészekkel, irodalmárokkal és régészekkel! Sőt! Sok jó fej Pázmányos egyetemistával! És talán leendő szaktársaiddal!


Mit nyerhetsz, ha jelentkezel?

Felejthetetlen élményeket! Szakmai önéletrajzod első sorát!

Nálunk nincs szükség érettségire ahhoz, hogy kicsit Te is egyetemista légy! Nincsenek ponthatárok! Nincs felvételi! Csupán oszd meg, miért tartasz velünk, és a Campus kapui megnyílnak előtted!


Hogyan jelentkezhetsz?

Jelentkezésedet egy a honlapon található űrlap kitöltésével küldheted el nekünk, melyben adataid mellett Rád és jelentkezésed hátterére is kíváncsiak vagyunk.

Gyere és légy részese a bölcsész Junior Nyári Egyetemnek!


Várakozással:

a Pázmány Campus – Junior Nyári Egyetem szervezői

x