A család öröme 2017. április 21.

Filmpályázat fiataloknak

Magyar Katolikus Püspöki Konferencia Caritas in Veritate Bizottsága és a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kara a 2017-es Katolikus Társadalmi Napok (KATTÁRS) kapcsán filmpályázatot hirdet.

A pályázat címe: A család öröme.


Pályázók köre

16–35 éves fiatalok pályázhatnak legfeljebb 1 pályaművel:

  • amatőr alkotók vagy alkotóközösségek (akik felsőfokú filmes képzésben még nem vettek részt) vagy
  • jelenleg filmes képzésben tanuló hallgatók

A pályázatra az alábbiakban megjelölt témákban várnak 3–15 perc időtartamú kisfilmeket.

A pályázat célja a családbarát szemléletformálás olyan filmek által, amelyek motiválhatnak, segítséget adhatnak a párválasztáshoz, az elköteleződéshez, a családtervezéshez. További témák: a családban való boldog élet, mit tanultam édesapámtól/édesanyámtól, a hit és az ünnepek megélése a családban, megbocsátás-újrakezdés, kihívások, elmagányosodás a családban, hogyan kovácsol össze bennünket a digitális média, a válás megelőzése, jegyességünk története, az igaz(i) férfi/nő, gyermekvállalás, örökbefogadás, a generációk sikeres együttélése, a gyermeknevelés, a családok épségének társadalmi szerepe.

Célunk továbbá, hogy a fiatal alkotókat a keresztény média világában bemutassuk, filmjeiket az interneten, más fórumokon és a rendezvény ideje alatt is megosszuk a közönséggel.

Részletes pályázati kiírás →

Nevezési lap →

Bővebb információ a www.kattárs.hu oldalon található.

x