Felhívás - Innovációs verseny - Falling Walls Lab Budapest 2017 2017. március 17.

Szeretnék a figyelmükbe ajánlani egy fiatal innovátoroknak szóló kezdeményezést, a Falling Walls Lab-et, melyet idén ismét a PPKE ITK szervez.

A Lab kiváló lehetőséget nyújt hallgatók, akadémikusok, vállalkozók, és más szakmabeliek számára, hogy mindössze 3 percben megosszák kutatómunkájukat, üzleti modelljüket, innovatív projektjüket vagy ötletüket társaik, és egy válogatott üzleti és akadémiai szakemberekből álló zsűri előtt. A legkiválóbb előadók lehetőséget kapnak arra, hogy részt vegyenek a Falling Walls Lab Döntőn és a Falling Walls Konferencián Berlinben, melynek költségeit a Falling Walls Lab Foundation és a hazai szervezők állják.
A Falling Walls Lab Budapest a Magyar Tudományos Akadémia és a Pázmány Péter Katolikus Egyetem közös szervezésében kerül megrendezésre május 25 -én a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai és Bionikai Karán. Jelentkezésre a http://www.falling-walls.com/lab weboldalon van lehetőség.
A jelentkezési határidő 2017. április 24.
További információt a mellékletben (itt és itt), illetve a PPKE ITK honlapján és a rendezvény facebook oldalán találnak!
http://itk.ppke.hu/aktualis/aktualitasok/falling-walls-lab-budapest-2017
https://www.facebook.com/events/220246668381719/

Bármilyen kérdés esetén bizalommal forduljanak Markia Nóra főszervezőhöz a markia.nora@itk.ppke.hu email címen vagy a Falling Walls Foundation-höz a lab@falling-walls.com email címen.

x