Felhívás: PEACH tanyázás 2019/2 - Ázsia. Pillanat. Kép. 2019. szeptember 16.

Várjuk a jelentkezéseket az őszi hallgatói tudományos táborra.

A PPKE BTK Kínai Tanszék és a Modern Kelet-Ázsia Kutatócsoport PEACH tanyázás 2019/2 címmel tudományos tematikus tábort szervez pázmányosoknak azzal a céllal, hogy a Kelet-Ázsia tanulmányok MA-s hallgatók, kínai szakirányos BA-s hallgatók, illetve az Ázsia iránt érdeklődő nemzetközi tanulmányok vagy politikatudományok szakos BA-s vagy MA-s hallgatók számára lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre, tapasztalataik kicserélésére, előadói rutinjuk és vitakészségük fejlesztésére, továbbá a közösségépítésre.

A tábor várható időpontja: 2019. november 15–17. (péntek-vasárnap)

A tábor helyszíne: Börzsöny, Királyrét

Az oda- és visszautazás önköltséges alapon történik, a szállást és étkezést pályázati forrásból fedezzük.

A résztvevő hallgatóknak előzetes felkészülés alapján kiscsoportos workshopokon, vitákon és szituációs gyakorlatokon vesznek részt a kelet-ázsiai térség mai konfliktusai, folyamatai, dilemmái témaköreiben. A szűkebb témák és az azokhoz tartozó kötelező olvasmányok később lesznek megadva.

A jelentkezés benyújtásával a jelentkező vállalja, hogy a szervezők által a jelentkezést követően megadott összesen 100–200 oldalnyi angol nyelvű szakirodalmat a tábor kezdetéig elolvassa.

Jelentkezni 2019. szeptember 22. éjfélig lehet e-mailben Gulyás Csenge tanárnőnél a gulyas.csenge (kukac) btk.ppke.hu címen.

A jelentkezésnek tartalmaznia kell az alábbiakat:
– a jelentkező neve;
– a jelentkező képzési programja és évfolyama;
– a jelentkező korábbi releváns eredményei és tevékenysége, ha rendelkezik ilyennel (publikációk, korábbi előadások, TDK-szereplés, PEACH Junior hallgatói konferencia szereplés, korábbi PEACH tanyázás részvétel, demonstrátori tevékenység, kiválósági ösztöndíj, hallgatói önkormányzati tevékenység stb.).

A táborban összesen 25 hallgató vehet részt. Túljelentkezés esetén a szervezők az alábbi szempontok alapján választják ki a résztvevőket:
– a jelentkező korábbi releváns eredményei és tevékenysége;
– a jelentkező képzési szintje és évfolyama (magasabb szintű képzésbe és magasabb évfolyamba járók előnyt élveznek).

Várjuk a jelentkezéseket!

x