Szakmai gyakorlat a Londoni Magyar Kulturális Központban 2019. január 21.

Gyakorlati lehetőség a kulturális diplomácia iránt érdeklődő hallgatóknak.

FELHÍVÁS

Szakmai gyakorlat a Londoni Magyar Kulturális Központban

Érdekel a kulturális diplomácia világa, a magyar értékek közvetítése? Kíváncsi vagy, hogy hogyan működik egy külföldi magyar intézet a gyakorlatban? Ha a válaszod igen, akkor köztünk a helyed! A Londoni Magyar Kulturális Központ várja olyan gyakornokok jelentkezését, akik lelkesedésükkel, szorgalmukkal és szakértelmükkel részt vesznek az intézet által szervezett programok előkészítésében és lebonyolításában, továbbá segítik az intézet működését.

A jelentkezés feltételei:  6-8 hét gyakorlati időtartam vállalása  Aktív, tárgyalási (C1) szintű angol nyelvtudás

Általános elvárásaink:  Szakmai elhivatottság  Jó kommunikációs és problémamegoldó készség  Jó íráskészség  Önálló munkavégzés, rugalmasság  Kreativitás  MS Office ismeretek

Amit kínálunk:  Kihívás és szakmai fejlődést jelentő feladatok, változatos feladatkör: kulturális programok előkészítése, meghívók készítése, online kommunikáció, hírlevél- és weblapszerkesztés, sajtóközlemények írása, sajtófigyelés, az intézet rendezvényein való részvétel és aktív közreműködés, egyéb adminisztrációs feladatok  Lehetőség az angol nyelvi kompetencia fejlesztésére  Befogadó nyilatkozat biztosítása ösztöndíjpályázatokhoz (az LMKK a gyakornokok részére pénzügyi támogatást nem tud nyújtani)

Jelentkezés: Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, várjuk önéletrajzod és motivációs leveled az info@hungary.org.uk e-mail címre. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a Külgazdasági és Külügyminisztériumnál kötelező biztonsági vizsgálat több hónapig is eltarthat.

További információ: Tornyosi Nóra irodavezető info@hungary.org.uk | +44 (0) 207 240 8448

x