Pázmány Campus – Junior Nyári Egyetem

Köszönjük szépen az eddig beérkezett sok-sok jelentkezést – táborunk fogadóképessége sajnos betelt! Azokkal, akik idén nyáron már nem tudnak velünk lenni, reményeink szerint találkozunk egy másik alkalommal!


 

Mindjárt itt a nyár és még semmit sem terveztél?

Szeretnéd kipróbálni, milyen a Pázmányos egyetemisták élete?

Ne aggódj, ha még nincs programod!

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kara és Hallgatói Önkormányzata 5 napos nyári tábort szervez olyan középiskolás diákoknak, akik 2017 szeptemberében kezdik a 11. vagy a 12. osztályt!

A szállás és a napi 3x-i étkezés költségeit a szervezők fizetik, így a Junior Nyári Egyetem teljes részvételi díja 12.000 Ft/fő, melyet a szervezett programok lebonyolítására fordítunk. Partneriskoláink tanulói még kedvezményesebb, 10.000 Ft/fő áron vehetnek részt a táborban.

A 2017. július 17–21. között, megrendezésre kerülő Junior Egyetem keretében egy hetet tölthetsz a PPKE piliscsabai Campusán, melyet Európa egyik legszebb egyetemi campusaként tartanak számon.


Mivel várunk?

Izgalmas programokkal, rengeteg történetmeséléssel, egy kis szakmaisággal, de nem maradhat el a humán tudomány sem: külön Neked válogatott, érdekes egyetemi előadásokat láthatsz, találkozhatsz az ország számos középiskolájának diákjaival és szuper csapatépítő programokon vehetsz részt tanárszakos hallgatóink szervezésében.


Kikkel találkozhatsz?

Új ismerősökkel! Kiváló történészekkel, pszichológusokkal, nyelvészekkel, irodalmárokkal és régészekkel! Sőt! Sok jó fej Pázmányos egyetemistával! És talán leendő szaktársaiddal!

Mit veszíthetsz, ha nem jelentkezel?

Felejthetetlen élményeket! Szakmai önéletrajzod első sorát! Életed első diplomáját!

Nálunk nincs szükség érettségire ahhoz, hogy kicsit Te is egyetemista légy! Nincsenek ponthatárok! Nincs felvételi! Csupán oszd meg, miért tartasz velünk, és a Campus kapui megnyílnak előtted!


Teremtsünk együtt hagyományt!


Várakozással:
a Pázmány Campus – Junior Nyári Egyetem szervezői

Program

 
x