Részletes információk a PSZE 2018 őszi kurzusaira jelentkezők számára

1. A jelentkezés menete és a részvételi díj befizetése a PSZE kurzusokra

a) Jelentkezni elektronikusan a jelentkezési lap kitöltésével a honlap regisztrációs felületén, vagy személyesen a Sophianum (Bp. VIII., Mikszáth Kálmán tér 1.) I. emelet 104/b. szobában lehet, hétfőtől péntekig 9.00–12.00 között.
b) Egy kurzus részvételi díja 6000 Ft (amely magában foglalja a 27 % ÁFA-t)
c) A beiratkozáshoz szükséges személyi adatok: név, születési év, lakcím, adószám (vagy adóazonosító jel), e-mail, telefon elérhetőség.
d) A kitöltött jelentkezési lap elektronikus beküldése vagy személyes leadása után az egyetem Számviteli és Pénzügyi Osztálya számlát állít ki, amit elektronikusan illetve postai úton küld meg a jelentkezőnek.
e) A jelentkező a részvételi díjat kizárólag a számla alapján átutalással (a számlán szereplő bankszámlaszámra) vagy készpénz befizetéssel az egyetem központi pénztárában fizetheti be (1088. Budapest, Szentkirályi u. 28., nyitva tartás: H–CS 9.00–12.00, 12.30–15.30, P: 9.00–13.00).
f) A jelentkezés a részvételi díj befizetésével válik beiratkozássá. Az átutalásról kapott igazolást és a személyes befizetésről kapott nyugtát magával kell hoznia az első előadásra, ahol a szervezőtől egy állandó belépőt (indexet) kap.
g) A jelentkezési időszak: 2018. július 23-tól  szeptember 10-ig tart, a részvételi díj befizetésének végső határideje: szeptember 24. 

A jelentkezés lezárult.


2. Kedvezmények a részvételi díjból

a) Több kurzusra jelentkezés– Ha Ön a szemeszter több kurzusára iratkozik be, a második vagy harmadik kurzus díja 5.000 Ft (amely magában foglalja a 27 % ÁFA-t).
b) PSZE klubkártya – Ha Ön az előző szemeszterekben legalább két kurzus beiratkozott hallgatója volt és a 2018 őszi szemeszter valamelyik kurzusára is beiratkozik, PSZE klubkártyát kaphat.
A PSZE klubkártyával rendelkezők kedvezményes beiratkozási díja kurzusonként 5.000 Ft (amely magában foglalja a 27 % ÁFA-t).


3. A beiratkozott hallgatók jogosultságot kapnak

a) a névre szóló PSZE index átvételére;
b) a választott kurzus előadásainak meghallgatása;
c) az előadások végén a témával összefüggő kérdések feltételére, illetve a beszélgetésben való részvételre;
d) a kurzus végén önellenőrző tudásteszt kitöltésére;
e) a kurzus befejezésekor elégedettségi kérdőív kitöltésére és javaslatainak leírására;
f) a kurzus elvégzéséről szóló tanúsítvány átvételére (ha legalább 8 előadáson vettek részt);
g) a kurzus végén, az előadások vázlatos összefoglalóját tartalmazó füzethez ingyenesen hozzájuthatnak. 


4. A PSZE kurzusok indítása, lemondása

a) A meghirdetett kurzusok akkor indulhatnak el, ha a beiratkozottak száma eléri a PSZE kuratóriuma által meghatározott minimum létszámot.
b) A nem induló kurzusra befizetett részvételi díjat teljes összegben visszatérítjük, vagy más kurzusra való átjelentkezésnél jóváírjuk.
c) A kurzus elindulása után a befizetett részvételi díj visszatérítésére már nincs lehetőség.


5. További információk 

a) A PSZE kurzusok helyszíne: PPKE BTK Sophianum (1088 Bp. Mikszáth Kálmán tér 1.)
b) Az őszi szemeszter PSZE kurzusainak előadásai szeptember végétől december elejéig tartanak. A pontos időbeosztás az egyes kurzusok részletes tematikájában található.
c) A PSZE jelentkezésekkel, tájékoztatással foglalkozó munkatársak elérhetőségei:

x