Kedves Kollégák!

 

 

2017-ben rendezik meg a XXXIII. OTDK-át, amelyen várakozásaink szerint négy szekcióban indulnak hallgatóink, a Humántudományi, a Pedagógiai, Pszichológiai, Andragógiai és Könyvtártudományi, a Tanulás- és Tanításmódszertani - Tudástechnológiai és a Társadalomtudományi Szekcióban. Ezért ebben a félévben meg kell szervezzük a kari TDK-fordulót. Jó lenne, ha minél több intézet, tanszék tudna csatlakozni a közös kari rendezvényhez, mert kari rendezvényre kaptunk támogatást a Nemzeti Tehetség Programtól.

A kari konferenciát december 2-ára, péntekre tervezzük. A jelentkezőket intézetek, tanszékek szerint fogjuk beosztani szekciókba. A kari forduló jegyzőkönyveit beküldjük az OTDT-nek, ahonnan a továbbjutó hallgatók e-mailben kapnak egy linket, ezen keresztül tudják feltölteni dolgozatukat az OTDT online rendszerébe. Fontos, hogy a dolgozatokat anonim módon kell majd feltölteni (ne legyen benne utalás sem a szerzőre, sem a konzulensre)! Az OTDK legkésőbbi jelentkezési határideje és regisztrációja mind a négy szekció esetében 2017. január 11. (Előbb lehet jelentkezni, ill. regisztrálni a hallgatónak, de később már nem. Csak az a hallgató jelentkezhet az OTDK-ra, aki előzetesen rész vesz a tanszéki vagy kari fordulón, ott jegyzőkönyvezik, javasolják továbbjutásra, és a jegyzőkönyvet beküldjük az OTDT központba. (Mindennek a félév folyamán meg kell történnie, ha az előző félévben ezt még nem tették meg.) Az OTDT-től a hallgató kap egy linket, amin tud regisztrálni és dolgozatot feltölteni jan. 11-ig.

A kari TDK-fordulóra az alábbi linken lehet jelentkezni 2016. november 20-ig, vasárnapig:

 

https://btk.ppke.hu/tudomanyos-kozelet/kari-tdk-2016/jelentkezes

 

Kérem, hogy a tanszéki TDK felelősök – mindenki a maga szakterületén – legyen szíves a konferenciát megszervezni. Ezen azt értem, hogy hirdessék meg a hallgatók számára, tervezzék meg a konferenciák előadásainak menetét, s természetesen, ha lehet, a kollégák is legyenek ott. A részleteket legyenek kedvesek Molnár Péter kari TDK-felelősnek megküldeni, aki a technikai hátteret biztosítja.

Jó munkát!

 

Bp., 2016. október 4.                    J. Újváry Zsuzsanna kari TDK elnök s.k.

x