Elindult az OTDK 2021. március 30.

74 hallgatónk versenyez.

Március 29-én elindult a XXXV. Országos Tudományos Diákköri Konferencia, a felsőoktatás hazai kiválóságainak legnagyobb versenye. Karunkról 74 hallgató adta le nevezését és töltötte fel dolgozatát az OTDT online rendszerébe. Az első szekció fordulója, amelyben a PPKE BTK érdekelt, április 14-16-án lesz a Miskolci Egyetem bölcsészkara rendezésében, itt a Humán Tudomány Szekció 38 indulója mutatkozik be.

A Társadalomtudományi Szekcióban 15, a Pedagógiai, Pszichológiai, Andragógiai és Könyvtártudományi Szekcióban 11, a Tanulás- és Tanításmódszertani -Tudástechnológiai Szekcióban 10 fő indul.

A Társadalomtudományi és a Humán Tudományi Szekció indulói április 14-16. között mutatják be kutatási témájukat online formában a Budapesti Metropolitan Egyetem illetve a Miskolci Egyetem rendezésében, míg a Pedagógiai, Pszichológiai, Andragógiai és Könyvtártudományi illetve a Tanulás- és Tanításmódszertani -Tudástechnológiai Szekció indulói egyaránt április 20-22-én találkoznak vitruálisan a Nyíregyházi Egyetemen.

Karunk OTDK-felelősei:

  • Prof. Dr. Hidas Zoltán a Kari Tudományos Diákköri Szervezet (KTDSZ) elnöke
  • Dr. Hargitai Rita, a kari Pedagógia, Pszichológia, Andragógia és Könyvtár Szekció elnöke
  • Dr. Kisdi Barbara, a kari Társadalomtudományi Szekció elnöke
  • Dr. Medgyesy-Schmikli Norbert, a kari Humán Tudományi Szekció elnöke
  • Dr. Szőke-Milinte Enikő, a kari Tanulás-és Tanításmódszertani –Tudástechnológia Szekció elnöke


Sok sikert indulóinknak, hajrá Pázmány BTK!

x