Erasmus újratöltve 2021. február 10.

A világjárvány sok egyéb mellett az Erasmus+ ösztöndíjjal sem volt kíméletes, azonban joggal bízhatunk abban, hogy a következő tanévben minden adott lesz ahhoz, hogy még az eddiginél is több pázmányos diák tudjon tanulmányokat folytatni külföldön.

Közeleg az új pályázati felhívás kiírásának időpontja. A kiírást legkésőbb március 5-én közzétesszük honlapunkon, és a meghirdetéstől kezdve négy héten át nyitott marad a regisztrációs felület. Természetesen tudjuk, hogy lesznek olyan kérdéseid, amelyekre nem kapsz majd választ a pályázati felhívásból. Ezért március során Erasmus Napot szervezünk – ezúttal természetesen online, – de más módon is rendelkezésre állunk, hogy a mobilitási programról mindent megtudhassatok.

Jó hír, hogy Karunk két új típusú, az Erasmust kiegészítő ösztöndíjat is meghirdet a tavaszi félévben. Az egyik megpályázásához nem lesz másra szükséged, csak arra, hogy Erasmus-ösztöndíjad ideje alatt készíts videót, fotóválogatást vagy blogbejegyzést, és küldd el a Nemzetközi Irodának.

A másik ösztöndíj esetében Erasmus-féléved során megszerzett és elismertetett kreditjeidet jutalmazza a Kar. További tájékoztatást a Hallgatói Térítési és Juttatási Szabályzat BTK Kari kiegészítő rendelkezések 25. §-ban találtok.

Amennyiben szeretnél első kézből értesülni az Erasmus+ mobilitási programhoz kapcsolódó további hírekről, újdonságokról, kövesd a Kar közösségi oldalait, látogass el sűrűn weboldalunkra, és olvasd el Neptun-üzeneteidet!

x