Izland és Amerika 2021. április 13.

Győzteseket hirdettünk az Ide visszamegyek! fotóversenyben

Idén az Erasmus-ösztöndíj jelentkezési időszaka alatt, vagyis egész március folyamán fotóverseny zajlott az Instagramon, ahol Pázmány BTK-s hallgatók indulhattak külföldön készített Insta-fotóikkal. Az Ide visszamegyek! fotópályázat célja az volt, hogy ki-ki mutassa meg, milyen szép helyén járt már a világnak, és hogy hova menne még vissza szívesen, akár Erasmus mobilitási ösztöndíj segítségével.

A pályázás feltétele annyi volt, hogy a versenyzőnek nyilvános legyen az Insta-fiókja, illetve egy induló maximum két fotót oszthatott meg a külön a versenyre létrehozott Idevisszamegyek nevű oldallal.

A BTK Külügyi Irodájának illetve a PR csoportnak a tagjaiból összeállt zsűri döntése alapján a fődíjat Balogh Lilla nyerte Izlandon készített fotójával. A közönségdíj pedig annak járt, aki a legtöbb kedvelést kapta fotójára. Ez a díj a 157 like-ot begyűjtött Nagy Nikolett Szolanzsé, aki Colorado Springsben készített magáról egy képet. Jutalmuk értékes, utazással kapcsolatos pázmányos ajándékcsomag.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pázmány BTK mobilitás (@idevisszamegyek)

Az Erasmus-kampányban tevékeny részt vállalt még további három hallgatónk. Az éppen Erasmuson lévő Szisz Nóra Krakkóból, Berek Veronika pedig felvidéki otthonából, két online előadás között jelentkezett be egy videóban. Nóra lengyelországi tanulmányairól, a pályázás egyszerűségéről, Veronika régebbi libanoni egyetemi félévének különlegességeiről beszélt. Szarvas Gellért pedig lappföldi élményeit részletezte a Múzeumkertben készült kisfilmben. Munkájukért nekik is jár a pázmányos utazásos ajándékcsomag.

x