Junior Prima-díjat nyert egykori hallgatónk 2019. november 25.

Koltay Anna, a Petőfi TV szerkesztő-műsorvezetője Junior Prima-díjat kapott magyar sajtó kategóriában.

A közmédia munkatársa, Koltay Anna, az M2 Petőfi TV Én vagyok itt című műsorának szerkesztő-műsorvezetője vehette át a Junior Prima Díjat sajtó kategóriában a zsűritől hétfőn délután Budapesten a Larus Étterem és Rendezvényközpontban.

Koltay Anna 2011 óta dolgozik a közmédiánál. Gyakornokként kezdett, majd szerkesztő-riporterként közreműködött a Ma reggel, a Megoldások Magazinja, a Balatoni Nyár, az Itthon vagy! Magyarország, szeretlek!, a Kultikon, a Tessék!, továbbá az M5 Hétvégi Belépő című műsorában. Jelenleg az M2 Petőfi TV műsorvezetőjeként láthatják a nézők.

„Ennek a díjnak a segítségével az ember kap egy visszajelzést arra vonatkozóan, hogy amit eddig csinált, az jó volt, jó úton halad és lendületet ad a következő időszakra. Az elismerés nem jöhetett volna létre azok nélkül, akik munkáim során mellettem voltak, segítettek és olykor építő jellegű kritikával illettek, amelyből sokat tanultam. Hálás vagyok a televíziós kollégáknak, hogy lehetőséget adtak arra, hogy fejlődhessek, kibontakozhassak" – mondta Koltay Anna a díj átvételét követően.

A Junior Prima Díjat 2007 óta minden évben azok a 30 év alatti, szárnyaikat bontogató fiatal tehetségek kapják, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtva a jók között is a legjobbak és a jövő meghatározó személyiségei lehetnek a szakmában. A díjat a Balogh Gabriella, Holló Márta, Varga Edit, Papp Dániel, Vaszily Miklós, továbbá Parragh László, Perlusz László, Tallai Gábor és Krisán László alkotta zsűri ítélte oda.

Forrás: Médiaklikk

x