Szociális vezetőképzés indult karunkon 2021. október 27.

A Szociális Vezetőképzés Tanszék október 15-én elindította a szociális vezetőképzés alapozó képzés alap és mester szintjén a VEKOP-7.5.1. EU-s projekt keretén belül utolsó csoportjait Budapesten.

A képzés szakmai vezetője Rostáné Dr. Riez Andrea, a Szociális Vezetőképzési Tanszék tanszékvezetője, a képzési program szakmai vezetője, Krista Erika képzésszervező és Tóth-Angyal Edit oktatásszervező kollégák valamennyi résztvevőt nagy örömmel fogadták.

A Tanszék a VEKOP-7.5.1. eu-s projekt keretén belül indította el képzéseit 2020. januárjától, mely idő alatt 11 alap alapozó és 11 mester alapozó képzést szervezett, összesen 302 fő részévételével. Ezzel a létszámmal az elvárt indikátort 96 %-ra sikerült teljesíteni, amit ez a nehéz járványügyi helyzet nem könnyített meg.

A szociális vezetőképzésben részt vevő hallgatók elégedettségi felmérése alapján elmondhatjuk, hogy egy sikeres és hasznos képzést tudtunk adni a vezetőképzésre kötelezettek számára, és szívesen folytatnák a tanulmányaikat PPKE szervezésében induló szociális vezetőképzés megújító képzésein, továbbá képzésre kötelezett munkatársaiknak is ajánlják képzéseinket.

x