Útrabocsátó levél 2020. június 29.

Dr. Kuminetz Géza rektor üzenete idén diplomázott hallgatóinknak

Tisztelt Végzett Diákok, Pázmányosok!

Tanulmányaik befejezése végén, elért teljesítményükhöz ezúton szeretnék mindnyájuknak szívből gratulálni. Meggyőződésem, hogy az elmúlt hetekben lezajlott vizsgák sikeres teljesítésével, a választott hivatásuk felé vezető úton újabb fontos mérföldkőhöz érkeztek. Az iskolai környezetből kilépve mostantól a munka világában kell rátermettségükről, felkészültségükről, elszántságukról és megszerzett tudásukról bizonyságot tenniük. Kérem, soha ne feledjék, bármit is tesznek, bármerre is járnak, volt pázmányos diákként mindig egyetemünk hírnevének kovácsai lesznek!

Bízom benne, hogy az egyetemi éveik alatt sikerült hozzájárulnunk az Önök előtt lebegő célok megvalósításához. Bízom abban is, hogy az ezen időszakban megszerzett ismeret, tudás és közösségben megélt tapasztalat tovább gazdagította mindnyájukat. Megtanultak saját sorsuk iránt felelősek lenni és ma már bizonyára azt is érzékelik, mekkora kihívás előtt állnak.

E nemes pillanatban egyetlen végzős hallgatónktól sem kívánunk búcsúzni, hiszen őszintén reméljük, hogy a tanulmányaik során Önökre nagy hatást tett egykori oktatóikhoz és egyetemi programjainkra a jövőben is szívesen látogatnak majd vissza. Most csupán útjukra bocsátjuk Önöket. Kérjük, hogy céljaikat soha ne tévesszék szem elől és életük nehezebb pillanataiban mindig az igaz értékekből táplálkozva próbáljanak meg továbblépni. Ne feledjék: számunkra mindig a Pázmány közösség tagjai maradnak; ha örömüket, sikereiket szeretnék megosztani, vagy segítségre lesz szükségük, mindnyájukat hazavárjuk!

Dr. Kuminetz Géza
rektor

x