Pázmány Campus – Junior Nyári Egyetem

Mindjárt itt a nyár és még semmit sem terveztél? Vagy terveztél már programot, de van még szabadidőd?

Szeretnéd kipróbálni, milyen a Pázmányos egyetemisták egy hete?

Ne aggódj, ha még nincs programod vagy maradt még üres időd! Mi készülünk Neked!

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kara és Hallgatói Önkormányzata idén is megszervezi öt napos nyári táborát, olyan középiskolás diákoknak, akik 2019 szeptemberében kezdik a 11. vagy a 12. osztályt!

A 2019. július 8-12. között megrendezésre kerülő tábor keretében egy hetet tölthetsz a PPKE BTK tájvédelmi körzetben fekvő, piliscsabai Campusán, melyet Európa egyik legszebb egyetemi campusaként tartanak számon.


Mivel várunk?

Izgalmas programokkal, rengeteg történetmeséléssel, egy kis szakmaisággal, de nem maradhat el a humán tudomány sem: külön Neked válogatott, érdekes egyetemi előadásokat láthatsz, találkozhatsz az ország számos középiskolájának diákjaival és szuper csapatépítő programokon vehetsz részt tanárszakos hallgatóink szervezésében.


Kikkel találkozhatsz?

Új ismerősökkel! Kiváló történészekkel, pszichológusokkal, nyelvészekkel, irodalmárokkal és régészekkel! Sőt! Sok jó fej Pázmányos egyetemistával! És talán leendő szaktársaiddal!

Mit nyerhetsz, ha jelentkezel?

Felejthetetlen élményeket! Szakmai önéletrajzod első sorát!

Nálunk nincs szükség érettségire ahhoz, hogy kicsit Te is egyetemista légy! Nincsenek ponthatárok! Nincs felvételi! Csupán oszd meg, miért tartasz velünk, és a Campus kapui megnyílnak előtted!


Hogyan jelentkezhetsz?

Jelentkezésedet a Google űrlap kitöltésével küldheted el nekünk 2019. május 10-én éjfélig, melyben adataid mellett Rád és jelentkezésed hátterére is kíváncsiak vagyunk.

A regisztrációt követően megküldjük a jelentkezésedhez szükséges egyéb információkat, a regisztrációhoz szükséges megállapodást. A részvétel feltétele a befizetett részvételi díj 2019. június 5-ig, amely egyúttal a lemondás határideje is. Ezt követően a részvételi díj befizetése kötelező – arra a PPKE BTK bánatpénz címén jogosult - illetve a már befizetett részvételi díj a szolgáltatás igénybevételétől függetlenül nem kerül visszatérítésre.


Részvételi díj:

25.000 Ft/fő, partnerintézményeink diákjainak 20.000 Ft/fő

Partnerintézményeink →

Gyere és légy részese a bölcsész Junior Nyári Egyetemnek!

Várakozással:
a Pázmány Campus – Junior Nyári Egyetem szervezői

x