Online Fordítónapok 2020. április 9.

Ingyenes online fordító-tolmács konferencia

Kedves Hallgatók és Kollégák!

A jelen előre nem látott karanténhelyzet különösen megnehezíti az oktatásban résztvevő valamennyi szereplő, így a ti életeteket is. Az élet azonban nem állhat le, és ha már bezártságra vagyunk ítélve, érdemes azt a lehetőségeinkhez mérten a javunkra fordítani.

Ezért engedjétek meg, hogy figyelmetekbe ajánljam az Online Fordítónapok című konferenciát, ahol a fordítás-tolmácsolás és általában véve a nyelvi közvetítés iránt érdeklődők mind-mind találnak maguknak izgalmas előadásokat, még olyan távoli, de egyben gyakorlatias területekről is, mint például az ülőmunkát megkönnyítő jóga, helyes beszédtechnika, időgazdálkodás vagy éppen cégalapítás.

Tekintettel a jelen helyzetre, a konferencia öt napján elhangzó valamennyi előadást most TELJESEN INGYEN követhetitek figyelemmel az esemény weboldalán.

Amennyiben tehát érdekel benneteket a műfordítás, a filmfeliratozás, a szakfordítás, vagy éppen a konszekutív és szinkrontolmácsolás, akkor látogassatok el a konferencia itt elérhető weboldalára, ahol megismerkedhettek az előadókkal, témáikkal és a részletes programmal is.

További kitartást kívánok az online léthez, valamint hasznos időtöltést az Online Fordítónapok előadásaihoz!

Üdvözlettel:
Bozsik Gyöngyvér

x