Café PR gyakornoki program 2017. február 1.

A cég jelenleg dinamikusan növekszik a folyamatosan érkező megbízásoknak köszönhetően, és ehhez mérten folyamatosan keresik a lelkes, szorgalmas gyakornokokat, akik tudják segíteni a munkát.

Az ország egyik vezető pr ügynökségeként a Café PR együtt dolgozik számos nagyvállalattal, köztük az OTP Bankkal és számos üzletágával, a Groupama Biztosítóval, IKEA-val, Media Markttal, EY-jal, NNG-vel stb., de mellettük startupokkal közös együttműködéseik is vannak. 

Jelenleg 17-en dolgoznak pr szakemberként a cégnél, mátrix rendszerben, azaz nem meglévő csapatokhoz rendelnek ügyfeleket, hanem adott ügyfelekhez embereket, így mindannyiuknak lehetőségünk nyílik sokakkal, változatos kihívást jelentő projekteken együtt dolgozni, szakmailag folyamatosan fejlődni. A hozzájuk csatlakozó gyakornokok gyakorlatilag az összes projektbe, ügyfélmunkába beleláthatnak, és részt is vehetnek a feladatok végrehajtásában. Annak érdekében, hogy segítsék a fejlődésüket, kijelölnek számunkra egy mentort, akinek feladata, hogy mindenben támogassa a gyakornokot ittléte alatt – szakmailag és igény esetén emberileg is.

Mit adnak a gyakornokként érkezőknek?

Szakmai alapokat: íráskészségük fejlesztését, social media tudásuk elmélyítését, rendezvények szervezésének, a sajtókapcsolati munka fortélyainak ismeretét – és nem utolsó sorban hosszú távú, stratégiai szemléletű gondolkodásmódot;
Cégkultúrával ismerkedhetnek: csapatmunkára, egyéni teljesítményre, önfejlesztésre, precizitásra és hatékony időmenedzsmentre, kreativitásra ösztönzik a fiatalokat;
Kiindulópontot a PR világában: a gyakornokok mindegyike, akinek megtetszett a PR világa, gyakornokságát követően elhelyezkedett a szakmában (sőt, jelenleg heten dolgoznak a Cafénál főállásban ottani gyakornokságukat követően).
Mit várnak a gyakornoktól?

Alapok meglétét: érdekelje a PR világa, legyen lényeglátása, ne ijessze meg egy konkrét határidő, legyenek meglátásai, véleménye, és tudjon legalább középszinten angolul;
Érdemi időt: legalább három hónapig, hetente legalább három egész nap járjon be dolgozni az irodába, ha szükséges, menjen velük rendezvényekre, eseményekre;
Elkötelezettséget: akarjon többet kihozni a feladatból, mint amit elvárnak, legyen nyitott, várjon és kérjen visszajelzéseket, hallgasson a kapott tanácsokra, ne féljen kérdezni, érdeklődjön a szakmán túl a közélet, a média és a társadalmi folyamatok iránt.
A jelentkezés részleteiről itt tudnak tájékozódni: http://cafepr.hu/CafePR_gyakornoki_program
Ha pedig egy gyakornokból lett kollégának szeretnének közvetlen kérdést feltenni, bátran írjanak a szabo.virag@cafepr.hu címre.

x