PÁLYÁZATI LEHETŐSÉG! 2021. július 12.

CEEPUS

A freemover pályázattípusban a CEEPUS tagországok bármely felsőoktatási intézményében aktív státuszú hallgatók és oktatók nyújthatnak be pályázatot a CEEPUS tagországok bármely akkreditált felsőoktatási intézményéhez, az intézmény egyéb CEEPUS hálózati részvételétől függetlenül. A freemover pályázatokat a rendelkezésre álló hónapkeret erejéig tudják jóváhagyni az egyes fogadó országok.
A 2021/2022-es tanév őszi félévére szinte az összes CEEPUS tagország megnyitotta ezt a lehetőséget. A pályázatok benyújtásának határideje országonként eltérő lehet. Bővebb információ a fogadó ország nemzeti irodájától kapható.

Célországok lehetnek:
Albánia, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Csehország, Észak-Macedónia, Horvátország, Koszovó, Lengyelország, Montenegró, Románia, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia.

Figyelem!
A pályázás és - nyertes pályázat esetén - a kiutazás előtt a pályázó felelőssége az adott célország beutazási rendelkezéseinek és a mindenkor hatályos hazai járványügyi intézkedéseknek, valamint a küldő, illetve fogadó intézmények irányelveinek ismerete, illetve a fogadó intézmény fogadókészségének egyeztetése.

A hazai hallgatók és oktatók számára szóló pályázati felhívást ezen a linken érik el: https://tka.hu/.../irany-kozep-europa-ceepus-freemover...

A pályázatokat kizárólag online kell feltölteni a www.ceepus.info központi pályázati felületen. A CEEPUS programról bővebb információ a fenti linkeken és honlapunkon található. Kérdés esetén forduljanak hozzánk bizalommal a ceepus@tpf.hu címen.

x