Volt hallgatóink véleménye a szakról

Az egyetemen megtaláltam barátaim, leendő feleségemet és gyermekeim anyját. Értékeket, célokat fedeztem fel és tettem sajátommá. Könyveim rejtik az éveket, az évek az emlékeket. Így lett a jelenem és a jövőm a múlt hajtása. Köszönöm Pázmány ezt a hat évet!

Kovárczi Béla András
Kommunikáció és Médiatudomány

 

Életem legszebb éveit töltöttem a Pázmányon, ahol nem csak tudást, de igaz barátokat és életre szóló élményeket szereztem. A Piliscsabán eltöltött évek alatt megtanultam máshogy nézni világot, amolyan Pázmányos szemmel. Ezt csak az érti, aki volt olyan szerencsés, hogy valaha is ehhez a közösséghez tartozott. Köszönöm.

Molnár Eszter Éva
Kommunikáció és Médiatudomány BA

 

Amit megtanultam a tananyagon kívül: lázadni, elfogadni, transzformálni - kritikusan gondolkodni. Polgár leszek a szakmában és a civil életben is.

Sánta Mária
Kommunikáció és Médiatudomány BA

 

Szerettem a Pázmányon létezni, lélekben sokszor még most is ott vagyok

Dobos Mónika
Magyar Nyelv és Irodalom
Kommunikáció és Médiatudomány BA

 

Gondolataimat az itt eltöltött évekről a következő idézettel tudnám kifejezni: "Milyen szép, ha minden tengerhez, mely ránk vár, van egy folyó a számunkra."(Alessandro Baricco)

Ilosfai Krisztina
Kommunikáció és Médiatudomány
Public Relations szakirány

 

Az itt eltöltött éveimnek köszönhetem elsősorban az intellektuális és szellemi fejlődésem, a Pázmánynak köszönhetem, hogy megnyílt nekem a világ és hogy bármerre is sodor utam örökbölcsész leszek. A "Pázmány Beach"-nek (így neveztük a campus-t) köszönhetem a barátaimat és a legszebb egyetemi éveimet, amit, ha unalmas cliché ha nem, sosem fogok elfeledni, ez az én nosztalgia-szigetem.

Szabó Alexandra Margit
Anglisztika/ Kommunikáció és Médiatudomány

x