A Vírus - PEACH workshop 2020. február 4.

A következő PEACH workshopon a wuhani koronavírus hatásait járjuk körül.

A PPKE BTK Modern Kelet-Ázsia Kutatócsoport sok szeretettel vár minden érdeklődőt következő PEACH workshopjára, melynek címe:

A Vírus

Időpont: 2020. február 10. (hétfő) 18:00-19:30

Helyszín: PPKE BTK Sophianum (1088 Budapest Mikszáth tér 1.) 315-ös terem

Résztvevők: Kis Zoltán (a Népegészségügyi Központ virológusa), Kozjek-Gulyás Anett (PPKE BTK), Kusai Sándor (PPKE BTK), Pálfalvi Noémi (PPKE BTK)

A koronavírus hetek óta a világsajtó címlapjain szerepel, és fertőzöttjeinek száma már meghaladta a húszezret. Mennyire súlyos a helyzet valójában? Érdemes Budapesten szájmaszkot hordani? Megfelelően reagált-e a kínai állam a járvány kitörésére? Le fog-e lassulni emiatt a kínai gazdaság? Mennyire kell félni a kínai turistáktól? És hogy élik meg a hétköznapokat azok, akik Kínában vannak?

Az eseményeket dr. Kis Zoltán virológus népegészségügyi szempontból, Kusai Sándor Kína-szakértő politikai és gazdasági szempontból, dr. Kozjek-Gulyás Anett szociológus és turizmus-szakértő a kínai turizmus szemszögéből vizsgálja, Pálfalvi Noémi pedig kínai tapasztalatait osztja meg.

Az eseményre mindenkit sok szeretettel várunk.

FB-esemény: https://www.facebook.com/events/260231078289555/

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy az előadáson videófelvétel készül, így részvételükkel hozzájárulnak a videófelvételen történő esetleges megjelenésükhöz.

x