Gáspár Ágnes

elérhetősége: agnes.gaspar2@aol.de

 

Protokoll szakértő média és üzleti kommunikáció tanácsadó és tréner. Szakirányú protokoll és rendezvényszervezés diplomáját Ausztriában / International  Centre for Culture and Management Salzburg / a kultúra és menedzsment szakon és Magyarországon / Moholy-Nagy Művészeti Egyetem / művészeti menedzser  szakirányon szerezte. Tanári diplomája tanulmányait  Szegeden végezte.

1992-től ausztriai tartózkodása idején profitorientált nagy projektek kivitelezését  és szervezését végezte. Magyar illetve német nyelvű  követségek és kultúrintézmények, mint a Collegium Hungaricumok rendezvényeinek irányítója, szervezője és kurátora. Tanulmányai idején a közszolgálati Magyar Televizió munkatársa. Számos nívódíj és  televíziós kitüntetésben részesült.

2002-tő az Europa Attitüd tréneri és oktatási központ megalapítója, vezetője és munkatársa. Vezető nemzetközi és magyar cégek  felkérésére protokoll –kommunikáció és rendezvényszervezés interaktív tréningeket, előadásokat tart.

2004-től főiskolai és egyetemi óraadó tanár, protokoll, viselkedéskultúra, üzleti kommunikáció, tárgyalástechnika, rendezvényszervezés témakörökben.                                                                                                                    Oktatási  intézmények: Nemzeti Közszolgálati Egyetem, Zrinyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem, Budapesti Gazdasági Főiskola, Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola, Zsigmond Király Főiskola, MTV Oktatási Osztály, MTV Akadémia.

Konferencia előadásokat tartott  a SAPIENTIA Erdélyi Magyar Tudományegyetemen viselkedéskultúra témakörben.

Média megjelenések a kereskedelmi csatornákon  és                                                                                                                                                          a közszolgálati MTV 1 csatorna. A Családbarát című műsorban rendszeres résztvevő,  protokoll szakértőként. 

Tagja a Magyar Protokollosok Országos Egyesületének,  az Osztrák-Magyar Társaságnak, DWJu-nak (Német Gazdasági Társaság)

x