Identity

  

 

 

 

 

 

 

 

Miről is szól az Identity?

Az Identity egy olyan játék, amely hozzásegít ahhoz, hogy többet megismerj önmagadból, új örömöket fedezz fel, bensőségesebb kapcsolatba kerülj másokkal, jobban bízz önmagadban, rálelj az életfeladatodra, megvalósítsd a vágyaidat!

Ez a társasjáték igazán egyedülálló, mert ez nem a versenyről szól, hanem amellett, hogy mélyíti önismereted, önfejlesztő hatása van, a pszichológiai tudásod is bővíti a háttérmagyarázatok által, fejleszti a kommunikációs kultúrád és érzelmi intelligenciád egyaránt.

Mire jó, hogy fölfedezd önmagad?

Ahhoz, hogy a legtöbbet hozd ki magadból, tisztában kell lenned az adottságaiddal, képességeiddel, vágyaiddal, céljaiddal, értékeiddel, működési módoddal. A játék feladatai segítenek számba venni belső kincseidet. Hét különböző feladattípust találhatsz különböző kártyákon:

Az Öröm kártyák segítségedre vannak abban, hogy korábbi örömátélő képességed újrateremtsd.

A Teremtés kártyák a gondolat, képzelet teremtő erejét idézik meg. Hozzásegítenek vágyaid megfogalmazásához, céljaid eléréséhez, életfeladatod megtalálásához.

A Szeretet kártyák másokhoz való viszonyod, és mások hozzád való viszonyának tudatosításához járulnak hozzá. Fontos kapcsolataid erősítéséhez is segítséget adnak.

A Lélekerő kártyák önbizalmad és önértékelésed erősítik

A Megoldás kártyák problémamegoldásokra inspirálnak életed különböző területein.

A Bölcsesség kártyák lehetőséget adnak arra, hogy mások bölcsességeiből tanulj.

A Visszajelzés kártyák segítségedre vannak abban, hogy játékostársaid véleményével szembesülve az eddigi vakfoltjaidra ráláss.

A játék során tehát bepillantást nyerhetünk ismeretlen területeinkre, és újabb puzzle-darabokat gyűjthetünk személyiségünk nagy kirakós játékához. Eközben pszichológiai tudásunk is bővül, fejlődik az érzelmi intelligenciánk, kommunikációnk, és erősödik empátiás készségünk. Ha szeretnél fejlődni és jobban megismerni önmagad és másokat, várjuk jelentkezésed egy közös felfedezőútra!

 

 

Új időpontok hamarosan...

 

Jelentkezés a következő linken: https://goo.gl/forms/lHIUAK1qbiA6RzUC3

 

x