Pszichológiai tanácsadás

A pszichológiai tanácsadás jelenleg kizárólag online tanácsadás formájában működik tovább a COVID-19 járványhelyzetre való tekintettel! 

Ha úgy érzed, hogy összecsaptak a fejed fölött a hullámok, ha elbizonytalanodtál, hogy jó úton jársz-e, ha nem tudsz egyedül megbirkózni a problémáiddal, és szeretnél tanácsot kérni ügyes-bajos dolgaidat illetően, akkor keress minket bátran!

Az, hogy valaki pszichológushoz fordul, gyakran nehéz és hosszadalmas döntés eredménye. Gyakori tévhit sajnos, hogy pszichológushoz csak azok járnak, akik „betegek”, vagy akikkel „nem stimmel valami”. Ez nem igaz. Hiszen mindannyiunk életében vannak időszakok, mikor egyedül képtelenek vagyunk megbirkózni bizonyos nehézségekkel, és szükségünk van valakire, aki segít, iránymutatást ad. Ha valaki már felismerte, hogy egyedül nem képes megküzdeni a lelki konfliktusaival és szakember segítségét kéri, az már az első lépés a probléma megoldása felé.

A megoldás már ott él benned, melyre közös erővel rá fogunk találni!

Ha szeretnél egy magasabb önismereti szintre lépni, ha szeretnéd megtalálni a kiutat egy megoldhatatlannak tűnő helyzetből egy boldog, kiegyensúlyozott élet reményében, akkor keress minket bizalommal!

*Tanácsadás ideje és helye:

Hétfőtől péntekig előzetes időpont-egyeztetés alapján!

Helyszín:

- Budapest, Mikszáth tér 1., Sophianum 313., Diáktanácsadó

- Piliscsaba, Quaestura 105., Diáktanácsadó

 

 *A pszichológiai tanácsadás a PPKE hallgatói számára ingyenes, és teljes diszkréció mellett veheted igénybe!


Pszichológus:

x