Nyílt nap a Pázmány Bölcsészkar esztergomi képzési helyszínén 2020. január 22.

2020. január 21-én a kari Nyílt Napon mutatkozott be az óvó-és a tanítóképzés, melyre az ország minden szegletéből érkeztek diákok.

A délelőtt a központi tájékoztatóval kezdődött, majd hallgatóink aktív közreműködésével bemutatkoztak a képzési területek. Igazi élménybeszámolót hallhattak az érdeklődők a külföldi ösztöndíj lehetőségekről, majd a Hallgatói Önkormányzat képviselője a változatos és sokszínű hallgatói életbe nyújtott bepillantást. Az ismetető előadások után a jelenlévőknek lehetőségük nyílt feltenni kérdéseiket az előadóknak.
A továbbiakban szituációs játékok, kreatív feladatok várták a diákokat. A Játékkunyhó segítségével ovis és iskolai korcsoportnak készült tapasztalati tanulásra alapuló játékok kipróbálásával és egy élő TV-a bejelentkezéssel színesítve, igyekeztünk érzékeltetni, hogy kreatívan is lehet tanítani, tanulni.
Esztergom központi részén elhelyezkedő modern kollégium megtekintésére is lehetőség volt.
Délután ingyenes elő-alkalmassági vizsgát biztosítottunk a felvételi előtt állóknak.
Reméljük, hogy sikerült az érdeklődőknek jobb betekintést nyerni és megismerni a képzéseinket és a Pázmány Egyetem életének hangulatát.
Köszönjük az érdeklődők részvételét és bízunk benne, hogy jól érezték magukat és valamennyi felmerülő kérdésükre választ kaptak. Találkozzunk szeptemberben már hallgatóként!

x