Pázmány Szenior Egyetem

A PSZE 2020 tavaszi kurzusainak őszi folytatása

Kedves Hallgatóink!

Mindnyájuk számára ismert, hogy a járványhelyzet miatti korlátozások félbe szakították a 2019–2020-as tanév tavaszi szemeszterének kurzusait. A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján azt tervezzük, hogy a tavaszi kurzusok elmaradt előadásait szeptember második hetétől kezdve pótoljuk.

A folytatásban a kurzusok címei, előadói, megszokott napjai, kezdési időpontjai nem változnak.  A részletes programok itt elérhetőek (előfordulhat, hogy az egyes kurzusok előadásainak sorrendje ettől eltérhet, ez esetben kellő időben értesítést fogunk küldeni).


Ezeken a kurzusokon a tavasszal beiratkozott hallgatók, ismételt beiratkozás nélkül vehetnek részt. Új hallgató beiratkozására nincs lehetőség. Jelezzük azonban, hogy október második felétől majd szeretnénk újabb, rövid kurzusokat meghirdetni nyitott beiratkozási lehetőséggel.

Az ország más intézményeihez hasonlóan egyetemünk és azon belül a PSZE is függ a járványhelyzet alakulásától. Bízunk benne, hogy a kurzusok őszi folytatása zavartalan lesz, de rosszabb esetben korlátozásokra is sor kerülhet.

Szép nyári időszakot kívánunk és reméljük, hogy ősszel újra találkozhatunk hűséges hallgatóinkkal.


 

Kedves Hallgatóink!

Ahogy korábban jeleztük, őszre várható, hogy személyesen is megjelenhessenek a PSZE félbeszakadt kurzusainak folytatásán.

Addig is szeretnénk Önöknek lehetőséget biztosítani arra, hogy online módon kapcsolatban maradjunk. Terveink szerint néhány érdekes témáról egyetemi oktatóink előadásait nézhetik és hallgathatják felvételről. Ezek a témák nem illeszkednek kurzusokba, ezért bármely korábbi kurzus hallgatói számára élvezhetők.

Az első téma videofelvétele már látható az egyetem youtoube csatornáján.

Címe: Előttünk az Özönvíz.... (Noé története közel-keleti kontextusban)
Előadó: Dr. Kőszeghy Miklós ókortörténész

A felvétel itt érhető el →

A további előadások hozzáférhetőségéről folyamatosan értesítést fogunk küldeni.


Tisztelettel,
a PSZE Kuratóriuma

 

2020.07.31.

x