Üdvözlünk a Hallgatói Szolgáltató Központ oldalán!

A hallgatói élettel kapcsolatos kérdésed van?
Csatlakoznál egy, a karunkon működő öntevékeny körhöz, esetleg alakítanál egyet?
Kapcsolatba lépnél életvezetési és kortárs segítőinkkel?

A legjobb helyen jársz! Fordulj hozzánk bizalommal!

Az egyetemen töltött évek az élet egyik legmeghatározóbb, leginkább inspiratív időszaka. Az egyetemista lét azonban nem pusztán a tantárgyak teljesítését, a szorgalmi és vizsgaidőszak váltakozását jelenti. Hozzuk ki együtt a legtöbbet a nálunk töltött éveidből! Célunk, hogy hallgatóként minden általunk nyújtott lehetőséget, szolgáltatást egy helyen megtalálj!

Mivel foglalkozunk?

 • Kapcsolattartás a Hallgatói Önkormányzattal
  Elkötelezettek vagyunk abban, hogy az egyetemi életet csak veletek, hallgatókkal együtt alakíthatjuk, ezért munkánk során szoros együttműködésben tevékenykedünk a Hallgatói Önkormányzattal a különböző pályázatok, ösztöndíjak, valamint kari hallgatói rendezvények területén.
 • Kollégiumi ügyintézés
  Aki keresett már kollégiumi lakhatást, tudhatja, hogy ez általában számos kihívással jár. Beiratkozás, be- és kiköltözés, kollégiumi programok? Fordulj hozzánk, ha úgy érzed elvesztél a kollégiumi ügyekkel kapcsolatban!
 • Életpálya-tanácsadás
  Vannak pillanatok az életben, amikor úgy érezhetjük, egyedül nem megy. Ilyen pillanatokban fontos, hogy tudjunk kihez fordulni segítségért. A karunkon működő, pszichológusokból és kortárs segítőkből álló csapat célja, hogy segítő kezet nyújtsanak neked ezekben a pillanatokban.
 • A karon működő öntevékeny körök működésének segítése
  A kari hallgatói élet egyik legszínesebb és legizgalmasabb része a hallgatói öntevékeny körök világa. Legyen szó színtársulatról, történelmi, vagy éppen politikatudományi műhelyről. Amennyiben már létező öntevékeny kört működtettek, vagy még csak az induláson gondolkodtok, keressetek minket, segítünk!


Címünk, ahol elérhetsz minket: hszk@btk.ppke.hu


Munkatársaink

 • Dallman Kristóf – csoportvezető
 • Vigh Angelika – beiskolázási referens
 • Movik Zsuzsanna – hallgatói és kollégiumi referens
 • Tomku György – életpálya tanácsadó

Ügyfélfogadás:

Hétfőtől – Csütörtökig:
9:00-12:00-ig és 13:00-15:00-ig
Pénteken:
9:00-13:30-ig