Édeset vagy sósat?

2010.12.03.
Felhívás

Felhívás

 

2010. december 7-én 16 órakor a Romanisztika Intézetben megtartjuk az

I. Hagyományteremtő Szent Ambrus Napi Süti Versenyünket

(helyszín: Ambr 303).

 

A versenyre 2010. december 5-én 20,00 óráig lehet jelentkezni a buczkomacko@gmail.com elektronikus postacímen, illetve szóban a szervezőknél (Fóris Ivett, Schmidt
Martina, Buczkó Anna). 
Kérjük a kedves Versenyzőket, hogy jelentkezzenek minél hamarabb! 
Az e-mailben szerepeljen: név, egyénileg vagy csoportban jelentkezik/jelentkeznek, hány sütivel indul, kell-e hűtő.
A verseny nyertese jutalomban részesül. Jelentkezzenek akik nem sütnek, de szeretnének eljönni, mert még sok mindenre szükség lesz... (pl: szalvéta, pohár, üdítő, vízforraló, stb...)
 
A verseny szabályzata:
A szabályzat megsértése a versenyből való azonnali kizárással jár (és az esetlegesen
már beadott sütemény sorsáról a szervezők és a zsűri közösen dönt).
 
A zsűri tagjai: László Tímea Tanárnő, Prof. Armando Nuzzo, Prof. Biaggio D'Angelo,
Orbán Dorottya, Bencze Dóra, és még egy diák (még nem dőlt el, hogy ki lesz).
 
A zsűri tagjai illetve hozzátartozóik nem vehetnek részt a versenyben, de süteményeikkel emelhetik az est hangulatát.
1. A zsűri tagjait inzultálni, megvesztegetni, lefizetni tilos, és a versennyel
kapcsolatban tanácsukat kikérni, konzultálni szigorúan tilos. 
2. A versenyen egyénileg vagy 2-3 maximum 4 fős csoportokban is lehet jelentkezni.
Egy ember, akár (maximum) 3 csoportban is versenyezhet.
3. A versenyre édes illetve sós süteményekkel, fagylalttal lehet nevezni. Egy
csapat, több elbírálandó tétellel is benevezhet.
4. A süteményeket egyénileg avagy a csoport tagjainak kell elkészítenie, amennyiben
cselekedetekben megnyilvánuló segítségkérés, avagy plagizálás gyanúja merül fel
(pl.: rokon készítette, avagy boltban vásárolt sütemény), a versenyzőt a zsűri és a
szervezők kizárhatják. Nem számít plagizálásnak: nem saját kezűleg főzött lekvár, saját kezűleg felvert tejszínhab, illetve a nem saját kezűleg köpült vaj. 
5. Hűtőben tárolandó édességek elhelyezéséről egyénileg kell gondoskodni, a
szervezők nem tudnak biztosítani tárolási lehetőséget.
6. Elbírálási szempontok: 1. kinézet, tálalás. 2. állag, 3. íz, 4. összhatás. A
zsűri bizottság a különböző szempontokat figyelembe véve, szempontonként 1-től 5-ig
terjedő skálán fog pontozni. Az 1 pont a legrosszabb érték, 5 pont a legkiválóbb.
7. A sütemények nem tartalmazhatnak semmilyen illegális, vagy egészségre ártalmas
hozzávalót.
A változtatás jogát fenntartjuk!
 
Szeretetteljes üdvözlettel:
A szervezők
(Schmidt Martina (pallaszathene@hotmail.com), Fóris Ivett (forisyvette@gmail.com),
illetve jómagam Buczkó Anna (buczkomacko@gmail.com))
 

Események

05.
2025. ápr.
BTK
Alkalmassági vizsgára felkészítő tanfolyam
Esztergom, Iohanneum 213
24.
2025. ápr.
BTK
WorldCom Youth Meeting Budapest 2025
Danubianum
25.
2025. ápr.
BTK
Kafka100
Sophianum 111–112
25.
2025. ápr.
BTK
Kert és lelkiség a régi Magyarországon – XVIII. Lelkiségtörténeti Konferencia
Sophianum 108
29.
2025. ápr.
BTK
Üzleti etika Magyarországon – Ahogy a kamarák, a vállalkozók és az egyetemi szféra látja
Sophianum, Jelenits István terem
29.
2025. ápr.
BTK
TDK szeminárium 2 – 2025. április-május
Danubianum
További események
szechenyi-img-alt