Hírek

Isten éltesse Dér Andrást!
Isten éltesse Dér Andrást!
2024.01.13.
Isten éltesse nagyon sokáig egészségben, szeretetben, boldogságban 70. születésnapja alkalmából Dér András oktatónkat, Balázs Béla-díjas filmrendezőt, operatőrt!
Tovább
A nagy stúdiólátogatási nap
A nagy stúdiólátogatási nap
2023.12.13.
Hatalmas sikerrel zárult a Kommunikáció Intézet stúdiólátogatási napja, melynek keretében középiskolás csoportok, diákok, tanárok látogattak el hozzánk.
Az egész napos program során megismerkedhettek a Pázmány kommunikáció- és médiatudomány szak képzési programjával, vezetéssel körbejárhatták a stúdiókat, sőt saját maguk is kipróbálhatták, hogy néz ki nálunk egy stúdiós óra. A program legnépszerűbb eleme a kisfilmek készítése volt, ahol kisebb csoportokba szerveződve saját filmet forgathattak a diákok. Készültek interjúk, volt műsorvezető, vendég, operatőr, vágó, rendező, pont, mint egy igazi forgatáson. A közel kétórás turnusok során nagyon izgalmas és szórakoztató filmek készültek.
Nagyon köszönjük a Szent Gellért Katolikus Általános Iskola és Gimnázium, a Ciszterci Szent István Gimnázium és az Újbudai József Attila Gimnázium diákjainak és tanárainak, hogy ellátogattak hozzánk, és részesei lehettünk ennek a napnak. Bízunk benne, hogy számukra is sok érdekes és hasznos információt adhattunk. A stúdiólátogatási programunk hagyományteremtő céllal indult, folytatás hamarosan.
Tovább
szechenyi-img-alt