Online Fordítónapok

2020.04.09.

Kedves Hallgatók és Kollégák!

A jelen előre nem látott karanténhelyzet különösen megnehezíti az oktatásban résztvevő valamennyi szereplő, így a ti életeteket is. Az élet azonban nem állhat le, és ha már bezártságra vagyunk ítélve, érdemes azt a lehetőségeinkhez mérten a javunkra fordítani.

Ezért engedjétek meg, hogy figyelmetekbe ajánljam az Online Fordítónapok című konferenciát, ahol a fordítás-tolmácsolás és általában véve a nyelvi közvetítés iránt érdeklődők mind-mind találnak maguknak izgalmas előadásokat, még olyan távoli, de egyben gyakorlatias területekről is, mint például az ülőmunkát megkönnyítő jóga, helyes beszédtechnika, időgazdálkodás vagy éppen cégalapítás.

Tekintettel a jelen helyzetre, a konferencia öt napján elhangzó valamennyi előadást most TELJESEN INGYEN követhetitek figyelemmel az esemény weboldalán.

Amennyiben tehát érdekel benneteket a műfordítás, a filmfeliratozás, a szakfordítás, vagy éppen a konszekutív és szinkrontolmácsolás, akkor látogassatok el a konferencia itt elérhető weboldalára, ahol megismerkedhettek az előadókkal, témáikkal és a részletes programmal is.

További kitartást kívánok az online léthez, valamint hasznos időtöltést az Online Fordítónapok előadásaihoz!

Üdvözlettel:
Bozsik Gyöngyvér

Események

04.
2024. márc.
BTK
"A Föld nem tud futni." Rendszerváltás vidéken
Sophianum 112
06.
2024. márc.
BTK
Középkori esték - Latinitas Hungarica
Danubianum 308
07.
2024. márc.
BTK
Egy különös tó – sajátélményű drámaóra óvodásoknak és kisiskolásoknak
Iohanneum 213.
08.
2024. márc.
BTK
Nemes Nagy Ágnes Olvasókör
Danubianum 315
12.
2024. márc.
BTK
Tanítók Napja
Iohanneum
13.
2024. márc.
BTK
Művészettörténeti konferencia
Sophianum 112
További események
Széchenyi 2020