Filozófia Tanszéki Nap

  • 14 okt.

    Kezdete: 2021. október 14. 13:00 -Vége: 2021. október 14. 19:00

    Sophianum

2021.10.14-én a Pázmány Naphoz kapcsolódva Filozófia Tanszéki Napot tartunk a Sophianumban.

A hivatalos részt két professzionális tréner (Simor-Hadrik Zita és Vargyas-Tóth Julianna) irányítja, programja két egységre tagolódik.

Miután az adottságainkhoz igazodó ismerkedő, közösségteremtő, csapatépítő tevékenységek révén kedvező légkört teremtettünk, a második részben szakspecifikus témákkal foglalkozunk. Változatos módszerekre építve olyan kérdéseket járunk körbe, mint hogy miért jó filozófia/etika szakosnak lenni, miért jó a mi közösségünkhöz tartozni, mik a saját személyes (emberi és szakmai) motivációink a szakon, illetve a tanszéken, mik a munkánk sikerkritériumai, mi az, ami már most is jól működik, és hogyan dolgozhatnánk együtt eredményesebben.

Az esemény részvevőiként a Filozófia Tanszék főállású oktatóira, óraadóira, szakjaink jelenlegi hallgatóira és a kar azon érdeklődő hallgatóira számítunk, akiket e rendezvény révén is szeretnénk arra bátorítani, hogy válasszanak minket az akkor már a küszöbönálló BA szakirány és minorválasztás, illetve a későbbi MA jelentkezések alkalmával.

x