Változások a pedagógiában – a pedagógia változása III.

  • 19 nov.

    Kezdete: 2021. november 19. 9:00 -Vége: 2021. november 19. 17:00

    PPKE BTK Iohanneum, Esztergom

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar Vitéz János Tanárképző Központ tudományos konferenciát rendez.

Az egynapos tudományos eszmecsere témája a tanítóképzés, az óvodapedagógia, a tanárképzés, valamint a mentori és vezetőtanári munka aktuális kérdései lesznek.

A konferencia napjának tervezett programja: 10 órától plenáris előadásokra kerül sor, ezt közös ebéd követi.

Amennyiben a rendkívüli egészségügyi helyzet nem tenné lehetővé a rendezvény jelenléti megtartását, online módon fogjuk megrendezni a konferenciát.

A részvétel regisztrációhoz kötött. Jelentkezni ide kattintva lehet.
A regisztrációval hozzájárul, hogy az itt közölt adatait a konferencia szervezői az adatkezelési tájékoztatóban részletezett módon felhasználják.

Szeretettel várjuk jelentkezésüket tervezett előadásuk témacímével 2021. szeptember 15-ig a következő címre: esztergom@btk.ppke.hu 

A konferencián előadásra szánt téma összefoglalója (absztrakt) szóközökkel együtt legalább 1500, legfeljebb 2500 karakter terjedelmű szöveg. Az absztrakt füzetbe való bekerülés feltétele az absztrakt 2021. szeptember 25-ig történő megküldése.

A konferenciához kapcsolódva egy szerkesztett, lektorált, ISBN-számmal ellátott tanulmánykötetet kívánunk megjelentetni, melyhez várjuk a kollégák konferenciánk címéhez kapcsolódó pedagógiai, pszichológiai vagy módszertani témájú írásait. A tanulmányok beküldési határideje 2021. szeptember 25. A tanulmány nem feltétele a jelentkezésnek, csak felkínált lehetőség. A tanulmánykötetbe szánt tanulmány szóközökkel együtt 20 ezer karakter terjedelmű szöveg lehet. A tanulmányok esetén követendő formai előírásokat ebben a dokumentumban érhetik el. A tanulmánykötetbe bekerülés feltétele két pozitív szakmai lektori ajánlás, melyet a szervezők biztosítanak a beküldött tanulmányokhoz.

A konferencia – erre az alkalomra használt – e-mail címe: esztergom@btk.ppke.hu. Tisztelettel kérjük, hogy a tartalmi összefoglalót, a publikálásra szánt tanulmányt, továbbá a konferenciával kapcsolatos kérdéseiket és észrevételeiket erre az e-mail címre küldjék!

Kérjük, hogy kollégáit és tanítványait is tájékoztassa az eseményről!

 

x