Középiskolai látogatások

A PPKE BTK Hallgatói Önkormányzata 2016 tavasza óta működteti a középiskolásokat megszólító Gimnázium+ programot. A program során a HÖK által toborzott hallgatók a Dékáni Hivatal középiskolai kapcsolattartásért felelős kollégájával együttműködve egyrészt a volt iskoláikba járnak vissza osztályfőnöki óra keretében előadást tartani a karról, másrészt pedig részt vesznek a különböző iskolákhoz kötődő, vagy regionális és országos szintű pályaorientációs napokon.

A középiskolai megjelenések, valamint a különböző beiskolázási célú rendezvények az Intro ad facultatem programcsomag keretében az alábbiak szerint épülnek fel:

  • A Hallgatói Önkormányzat Gimnázium+ brandje megmarad, azonban beépül a gólyaintegrációt elősegítő Tutor-programba. A programba történő jelentkezés a kar minden hallgatója előtt nyitott, azonban a felvétel alkalmassági eljáráshoz kötött.
  • A Gimnázium+ programban résztvevő hallgatók szoros bázist alkotnak akik változatos beiskolázási programokban, óralátogatásokon, kitelepüléseken tudnak részt venni.

 

Kapcsolat, jelentkezés →