Kedves kommunikáció szakos, záróvizsgázó Hallgatók!

A tanulmányaikat 2006. szeptember 01. előtt megkezdett hallgatóknak legkésőbb 2018. szeptember 01-ig van lehetőségük diplomát szerezni! (Kérjük ne feledkezzenek meg a nyelvvizsga-követelményekről sem!)

2018. szeptember 01-ig még két záróvizsga időszakra jelentkezhetnek:

Az őszi félév végi záróvizsgára 2017. december 01-ig, míg a tavaszi félév végi záróvizsgára 2018. május 01-ig jelentkezhetnek fel Neptunon keresztül!

Amennyiben elfelejtették jelszavukat, vagy egyéb gondjuk akad a belépéssel, keressék fel Klinger Cecília tanulmányi előadójukat!

Ezúttal is szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy a Kommunikáció Intézet által meghirdetett ZÁRÓVIZSGA két részből fog állni:

1. A dolgozat megvédése

2. A diplomában feltüntetendő szakirány(ok) témaköreiből történő számonkérés. Aki több szakirányból szeretne diplomát szerezni, annak a diplomában feltüntetendő összes szakirányhoz kapcsolódó témakörből vizsgáznia kell. (Kivételt képez az Oktatói Modul, mivel az nem számít önálló szakiránynak.) A témakörök letölthetők innen a honlapról.

Annak érdekében, hogy a hallgatók beosztása a záróvizsgáztató bizottságokhoz a legmegfelelőbb módon történhessen, kérjük, minden záróvizsgára jelentkező hallgató adja meg a szükséges adatokat (név, a diplomában feltüntetendő szakirány(ok) megnevezése) a záróvizsgára jelentkezés során.

Záróvizsga témakörök (szakirányok szerinti bontásban):

Kifutó képzés záróvizsga tételsor