Miért a Pázmány?

Mert kiemelt Egyetem, amelynek diplomája értékálló és piacképes.

Mert az innováció és a kutatás irányában maximálisan elkötelezett, nem csak szavakban, hanem a doktori iskolák programjaiban és az elnyert/folyamatban levő projektekben konkrétan is bizonyítható módon.

Mert kötelező, hogy odafigyeljünk egymásra és segítsük egymást mindenben. Mi nem csak a diplomáért és a tudományért vagyunk pázmányosok, hanem egymásért is, a közösségért, amelybe a portástól a rektorig mindenki beletartozik.

Mert a legszélesebb értelemben vett „evangéliumi" szellemiség hatja át az Egyetemet, ami annyit jelent: „örömhír, örömteli". A jókedv, az életöröm legalább olyan fontos a mindennapokban, mint a komolyság és a felelősség.

S utoljára: mert a Pázmány Péter Katolikus Egyetem rendelkezik azokkal a nemzetközi kapcsolatokkal, amelyek biztosítják, hogy a hallgatók a különböző tudományterületeken külföldi tapasztalatokat is szerezzenek.

Ft. Dr. Fodor György
dékán Pázmány, a Te egyetemed! Educatio 2017

Találkozzunk 2017. január 19. és 21. között a 17. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon a PPKE standjánál (AF02)!

Nagyításhoz kattints a képre!

További információ →Nyílt napok januárban

Január 24-én, 25-én és 26-án is várunk minden kedves érdeklődőt nyílt napjainkon!

2017. január 24. Esztergom →

2017. január 25. Budapest →

2017. január 26. Piliscsaba →Ingyenes elő-alkalmassági vizsga

Ingyenes elő-alkalmassági vizsga tételére lesz lehetőség a PPKE BTK nyílt napján Esztergomban 2017. január 24-én.

A PPKE BTK óvodapedagógus és tanító alapképzési szakra való felvétel feltétele az alkalmassági vizsgán való megfelelés. A részvételi szándékot a benyik.rita@btk.ppke.hu e-mail címen lehet jelezni, 2017. január 19-én 16.00 óráig.

Részletes információ az alkalmassági vizsgával kapcsolatban →

x